Άλλο Ιδεολογία… και άλλο Κόμματο-λαγνεία!!!

Η Ιδεολογία, είναι μια οργανωμένη συλλογή ιδεών,
πάντα στην υπηρέτηση του Ανθρώπου,
δηλαδή πως και γιατί πρέπει να εφαρμοστούν προγράμματα διοίκησης, ώστε να ευημερούν οι Άνθρωποι Ειρηνικά και Παραγωγικά.

Ως πότε θα είμαστε “νερόβραστοι”???
Άλλο Ιδεολογία…
και άλλο Κόμματο-λαγνεία!!!

 

Μέχρι στιγμής τα κόμματα της βουλής προδώσανε την ιδεολογία τους. Άλλα λένε και άλλα κάνουν (τουλάχιστον όσα γράφουν κυβερνητική θητεία).

Κάποιοι από τους πολιτικούς -κατά τα λόγια τους και τις πράξεις τους- θα μπορούσαν να σταθούν με απαιτήσεις σε όλα τα κόμματα. Γιατί λοιπόν κτίζονται οι Κομματικές “Ιδεολογίες”, μα για να εγκλωβίσουν, όσους δεν παρακολουθούν τις ανάγκες που έχει η Καθημερινή Ζωή του Λαού. Όσους επιθυμούν να αισθάνονται άνετα με την κομματική παρέα, παρά να αναζητούν τρόπους βελτίωσης της κοινωνίας των πολιτών.

Η Ζωή στον 21ο Αιώνα δεν είναι πόλεμος τάξεων, αλλά πόλεμος επιβίωσης. Οι Ανάγκες των καιρών απαιτούν σκληρή εργασία από τους πολιτικούς, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς φροντίζουν να έχουν ψηφοφόρους – υπηκόους. Πολλά λόγια και ζωή σε μαζώξεις και λόγια – λόγια. Μήπως βλέπουμε πουθενά τεκμηριωμένες προτάσεις; ΟΧΙ. Μας ομιλούν μόνο για τα λάθη των άλλων.
Γραπτές Προτάσεις, που-θε-να. όλα γύρω από το κόμμα και τον Πρόεδρο-Γραμματέα-Αρχηγό.
Νομίζω πως Πολιτικοί, Συνδικαλιστές και Πολιτευτές, βλέπουν τον Λαό αφ’ υψηλού. Αυτό το Ονομάζουμε, Κόμματο-λαγνεία. Την προσκόλληση στην κομματική τυπολατρία, κόντρα στις Πραγματικές Ανάγκες του Λαού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *