Βήματα για ένα Θρεπτικό Χορτοφαγικό Σνακ.

Γεια σας,

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς την χορτοφαγία. Η χορτοφαγία, όμως, εγκυμονεί κινδύνους ως προς την κάλυψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών.

Αν τρέφεσαι χορτοφαγικά ή έχεις κάποιο κοντινό άτομο που δε καταναλώνει ζωικά τρόφιμα, τότε σίγουρα το άρθρο με τίτλο 
“Βήματα για ένα Θρεπτικό Χορτοφαγικό Σνακ σε ενδιαφέρει!

Στο συγκεκριμένο κείμενο θα διαβάσετε αναλυτικά τα 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:
– Επιλογή πηγής υδατανθράκων- η βάση του σνακ
– Ενσωμάτωση πηγής πρωτεΐνης 
– Προσθήκη εποχιακών φρούτων ή λαχανικών 
– Επιλογή καλών λιπαρών 
– Η σημασία της ενυδάτωσης

Ενώ, φυσικά στο τέλος θα βρείτε και μερικά παραδείγματα.

Προς διευκόλυνσή σας, παραθέτω εκ νέου το άρθρο μου στον ακόλουθο σύνδεσμο:
www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/diatrofi/17688

Σας ευχαριστώ πολύ,

Πάρης Παπαχρήστος,
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc.
Συγγραφέας & Ιδρυτής του medNutrition.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *