Γλυκοί πειρασμοί: πως να αντισταθείς [Δωρεάν Webinar]

Καλησπέρα,

Μήπως νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς γλυκό; Μήπως σας πιάνει καθημερινά λιγούρα για γλυκό μετά το κυρίως γεύμα σας; Μήπως δυσκολεύεστε να παραλείψετε το επιδόρπιο ή ένα γλυκό που βρέθηκε μπροστά σας;

Αν θέλετε να απολαμβάνετε τα γλυκά στη διατροφή σας, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο και αλλάζοντας την διατροφική σας νοοτροπία γύρω από αυτά, τότε αυτό το webinar σας αφορά!

Ο Διαιτολόγος- Διατροφολόγος και Ιδρυτής του medNutrition Πάρης Παπαχρήστος, διοργανώνει ένα Webinar με θέμα “Γλυκοί πειρασμοί: πως να αντισταθείς”.

Πρόκειται για μια δωρεάν μίνι προπόνηση σχετικά με τις λιγούρες για γλυκιά. Αυτή η προπόνηση, έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να σας μάθει να καταναλώνετε συνειδητά το γλυκό σας αλλά και να διαχειρίζεστε σωστά τη συχνή και έντονη λαχτάρα για γλυκό.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ WEBINAR 

Η Εγγραφή και η παρακολούθηση του Webinar είναι δωρεάν, ενώ παρακολουθώντας το Live θα μπορείτε να διατυπώσετε και τις ερωτήσεις σας.

Επιπλέον, άν κρίνετε πως η συγκεκριμένη θεματολογία είναι ενδιαφέρουσα, μπορείτε να αναδημοσιεύσετε το webinar κι εσείς. Προς διευκόλυνσή σας, παραθέτω το link εγγραφής του webinar στη συνέχεια:

diaitologos.com/ekpaideusi/glykoi-peirasmoi-pos-na-antistatheis/

Σας περιμένουμε!
medNutrition Team