Για την Αλλαγή, το πρώτο Βήμα είναι του Λαού.

Η Ζωή μας Διορθώνεται,
αρκεί όλοι μας να κάνουμε,
το ελάχιστον από όσα μπορούμε.

Αξιότιμοι Φίλες και Φίλοι μας.

Επιθυμούμε να βλέπουμε, τα γεγονότα στην Ελλάδα και στον Κόσμο, με Θετική Ματιά.
Όσο μπορεί ο Καθένας από εμάς! Καταλαβαίνουμε πως βασικά, είναι θέμα Παιδείας. Μέσω της παιδείας, είμαστε σε θέση, να αναλύουμε και να κατανοούμε, που οδηγούν οι σημερινές αστοχίες των Πολιτικών, σε σχέση με το Μέλλον της Πατρίδας και των Ελλήνων στο σύνολο τους.

Εάν καταφέρναμε τελικά, να Υποστηρίζουμε ο ένας τους άλλους και να συναποφασίζουμε το καλύτερο για όλους, τότε θα είμασταν οι περισσότεροι ευχαριστημένοι. Θα νιώθαμε Ευλογημένοι και μάλλον όλοι Ωφελημένοι.

Εν όψη των Εκλογών, η Λογική Οδηγεί να Ψηφίζουμε, τους Ενάρετους και Ικανούς να προσφέρουν, το Καλύτερο Έργο στην Υπηρεσία των Πολιτών. Τα ευκαιριακά Πολιτικά Κόμματα, θέλουν να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους στην Κάλπη, με υπερισχύουσα δύναμη του συναισθήματος, έναντι της λογικής. Αυτό βολεύει, διότι μόνον τότε μπορεί να υπολογίζουν, σε μερίδιο Ψήφων.

Φίλοι μας. Λογική και Συναίσθημα, σε ορθή αναλογία, αποτελούν τη Σύνεση. Ας βρούμε λοιπόν την μέση οδόν, ώστε με Σύνεση να Επιλέξουμε, Προσωπικότητες της Προσφοράς, με Δυνατότητες να Επιλύσουν, όσα Προβλήματα ταλαιπωρούν την Ελληνική Κοινωνία.

Εκδότης.