Γεια σας, Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Φρέσκων Λαχανικών, σήμερα 16/6 σκεφτήκαμε πως θα σας ενδιέφερε να διαβάσετε το άρθρο “Λαχανικά εποχής ή όλο το χρόνο;” που είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/diatrofi/4702-laxanika-epoxis-i-olo-to-xrono Στο συγκεκριμένο κείμενο θα διαβάσετε μεταξύ άλλων: – Ποιες οι συστάσεις για πρόσληψη λαχανικών; – Γιατί είναι απαραίτητη η επεξεργασία τους; – Αποθήκευση και θρεπτικά συστατικά – Κονσερβοποίηση και κατάψυξη λαχανικών – Πώς η επεξεργασία επηρεάζει τη θρεπτική αξία των τροφίμων; – Ποιά τα μειονεκτήματά του; https://www.mednutrition.gr/portal/lifestyle/diatrofi/4702-laxanika-epoxis-i-olo-to-xrono |
Πάρης Παπαχρήστος, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, M.Sc. Συγγραφέας & Ιδρυτής του medNutrition.gr |